Hent dåbsindhold

Danmarks Kirkelige Mediecenter har produceret en masse indhold om dåb, som ganske gratis kan bruges på din kirkes hjemmeside.

Find dåbsmaterialerne her

Hvordan er det at være ung og selv skulle vælge både dåb og konfirmation til? Hvorfor har nybagte forældre valgt at få deres børn døbt? Hvad siger præster om dåben? Og hvad siger børn? Det er nogle af de spørgsmål, som behandles i artikler og video-interviews, som Danmarks Kirkelige Mediecenter, DKM, står bag. Materialet er samlet på dkm.dk og kan let hentes og bruges af landets sogne på hjemmesider eller på de sociale medier.

Forskellige kategorier

Indholdet på hjemmesiden er inddelt i generelle tekster om dåb, cases og billeder, artikler og videoer. Der ligger også en lille guide, som fortæller, hvordan man kan tilpasse materialet, så det passer til ens eget sogn. Det er ganske gratis at bruge materialerne.

Hvem står bag?

Det er folkene fra Danmarks Kirkelige Mediecenter, der har produceret indholdet med midler fra Støtteforeningen for Danmarks Kirkelige Mediecenter, en lang række sogne og y's mens klubber og Folkekirkens Udviklingsfond.