På et besøg kan I få et inspirerende oplæg - eller sætte skub i arbejdet med en workshop. 

I vil få besøg af formanden for styregruppen bag Folkekirkens Dåbsinitiativ, Per Damgaard Pedersen, og projektmedarbejder Sacha Kondrup, der har stået for indsamlingen af de mange lokale initiativer, som er beskrevet her på sitet. 

Læs om besøg i Skive-Salling Distriktsforening

Oplæg

Ønsker I et skræddersyet oplæg om arbejdet med dåb og relationsopbygning? Så holder vi gerne - ganske gratis - et oplæg med fokus på det, der optager jer inden for området. 

Måske vil I gerne introduceres til dåbshjemmesiden eller høre mere om arbejdet med projektet "Folkekirkens Dåbsinitiativ". Måske er I interesserede i at høre mere om, hvilke tendenser der er fokus på rundt omkring i landet. Eller måske vil I høre mere om specifikke dåbsrettede eller relationsopbyggende aktiviteter og de overvejelser, der ligger bag hver aktivitet.

Oplæggene vil vare mellem 30 min. – 1,5 time afhængigt af indholdet.

Workshops

Hvis I ved, at I ønsker at arbejde mere målrettet med dåb og/eller opbygning af relationer til familier, kan en workshop være en god anledning til at udvikle ideer og blive klogere på, hvad I vil.

En workshop kan fokusere på forskellige elementer:

  • At udvikle nye ideer til aktiviteter
  • At udvikle én idé, så den er klar til at blive igangsat
  • At klarlægge fælles værdier og fokusområder.

En workshop varer mellem 3 – 5 timer afhængigt af indholdet. 

Sogn, provsti, stift eller distriktforening 

Vi kommer ud til jeres arrangement, uanset om det er for sognet, provstiet, stiftet eller distriktsforeningen. Har I i forvejen planer om større møder eller arrangementer, kunne det være en oplagt mulighed for at sætte dåb og relationsopbygning på dagsordenen hos jer. 

Vi tilrettelægger oplægget eller workshoppen, så det tager udgangspunkt i deltagernes interesseområde.

Kontakt

Vil du høre mere om mulighederne, så kontakt projektmedarbejder Sacha Kondrup på mail daab@menighedsraad.dk